AUDIO | Ovidiu Semen: „Sperăm să facem istorie la meciul retur”

Team managerul echipei de handbal masculin Dinamo Bucureşti, Ovidiu Semen, a fost prezent în studioul Sport Total FM.

Oficialul a vorbit despre participarea echipei în Liga Campionilor, după un prim meci pierdut în fața celor de la Sporting Lisabona, scor 31-32. Returul va avea loc joi, 28 februarie, la București. Totodată, acesta a analizat și situația din Liga Națională, unde Dinamo ocupă locul 4 în acest moment.

„A fost un meci foarte greu, suporterii portughezi au făcut o atmosferă frumoasă în sală. Noi sperăm să facem istorie la meciul retur, cu suporterii noștri alături!”

Eu în tinerețe am făcut fotbal la Sportul Studențesc, apoi am fost coleg cu Cleo Vaișcovici. După facultate, am fost angajat in Ministerul de Interne, la Clubul Dinamo.

Întâi am fost pe lângă echipă, mi-am făcut treaba, apoi am ajuns să mă ocup de destinele echipei Dinamo.

Nu iau eu deciziile, noi venim cu propunerile. Trei ani la rând am luptat să evităm retrogradarea, am fost un fel de nomazi, ne-am mutat la Brașov, Călărași și Buzău. Apoi am revenit la București, ne-a ajutat doamna Lipă, apoi a venit cu mulți bani domnul Daniel Georgescu.

După acești trei ani de secetă, am terminat pe locul șase, apoi pe trei, iar apoi am luat de trei ori campionatul. Sperăm să îl câștigăm și în acest an, pentru a patra oară consecutiv”, a spus Ovidiu Semen, în emisiunea „Trafic Sport”.

  • Descat şi Bannour au fost golgheterii lui Dinamo în meciul tur de la Lisabona. Amândoi au reuşit câte şase goluri. De la gazde, Nikcevic a marcat cele mai multe goluri, 11.

Lasă un răspuns