VIDEO | Deian Sorescu: „O sa fie un meci greu”

Deian Sorescu, cel mai reuşit transfer al lui Dinamo în acest sezon. Tânărul mijlocaş de 21 de ani are cel mai bun procentaj din echipă la duelurile directe.

Adus liber de contract de Florin Bratu de la ASU Politehnica Timişoara (Liga 2), a fost prezentat, astăzi, la conferinţa de presă, premergătoare meciului cu Hermannstadt. Acesta a vorbit despre convocarea lui la în premieră la echipa națională, dar și despre meciul cu sibienii.

„A fost o experiență frumoasă la naționala, crede ca am avut cele mai mari emoții. Orice fotbalist își dorește să îmbrace tricoul naționalei. Au fost emoții pozitive, dar a fost ceva special. Poate asemănător cu debutul în Liga I, dar prezența la echipa națională e cea mai frumoasă senzație pentru un jucător de fotbal. Cele mai mari emoții, mi-au dat și lacrimile, le-am avut atunci când mi-a cântat imnul, dar când incepe meciul nu mă mai gândesc și mă concentrez doar pe ce am de făcut în teren.

Sper ca l-am convins pe Mirel Radoi, nu știu sigur acest lucru, dar așa cum a spus și dânsul, ne-a spus să ne facem treaba cât suntem acolo și mai departe la club. Ar fi ceva senzational să particip la Euro, orice jucator își dorește acest lucru”, a spus Sorescu la conferinţa de presă.

Contra l-a chemat de urgenta pe Nistor la naționala dupa accidentările dinaintea dublei cu Suedia și Feroe. Însă mijlocașul lui Dinamo, nu a prins niciun minut în tricoul echipei naționale. Acest lucru, a fost comentat și de colegul său.

„Chiar m-am bucurat pentru el, i-am transmis mesaj de felicitare. Ne-am întâlnit ieri la antrenament, nu am intrat prea mult în detalii. Presupun că a fost dezamagit că nu a apucat să joace, cel mai bine e sa fie întrebat el”, a precizat Deian Sorescu.

Vineri, de la ora 20:30, Dinamo îl va reîntâlnii pe Vasile Miruiță. Cel poreclit „Tati”, este acum antrenorul celor de la Hermannstadt.

Deian Sorescu a vorbit despre acest meci, pe care îl consideră, unul greu: „O sa fie un meci greu, mai ales că a fost și această pauză, va trebui să începem bine, să luam cele trei puncte, avem nevoie de ele. În play-out dacă pierzi un meci sau doua, poți fi jos, la fel, dacă câștigi doua meciuri, ajungi sus.

Trebuie să luam fiecare meci în parte și să ne gândim la trei puncte la fiecare meci. Nu se gândește nimeni la retrogradare, trebuie să arătăm că merităm să fim sus. Mister ne-a felicitat pe cei care am fost la lot. Ieri a fost primul antrenament, nu am discutat foarte mult”, a declarat Deian Sorescu la conferinţa de presa, premergătoare partidei cu Hermannstadt.

sursă video: fotografii din peluza

Lasă un răspuns