VIDEO | Breaking News! Mircea Rednic anunţă un nou transfer: ”O ştire bombă, mi-a zis că vine la Dinamo!”

Antrenorul dinamovist a susţinut azi o conferinţă de presă, premergătoare meciului cu Poli Iaşi din play-out-ul Ligii 1. Tehnicianul a vorbit şi despre transferuri, anunţând în glumă un nume sonor pe lista de achiziţii: Constantin Budescu.

M-am întîlnit cu Budescu, Budi, la aeroport şi mi-a pormis că vine la Dinamo. Pe asta să o daţi cu Breaking News. Vă pup, pa…Să-i spunem ”La mulţi ani” că e ziua Sfinţilor Constantin şi Elena”, a declarat amuzat Mircea Rednic în cadrul unei conferinţe de presă.

La începutul anului, Gigi Becali a vorbit despre legătura pe care o are cu Budescu: „Vorbesc cu el, să ştiţi. Este greu de luat, dar ne putem trezi cu el. Mi-a spus Dani Coman că el tot vorbeşte de Steaua. La un moment dat i-a spus nevasta lui Budescu lui Dani Coman: ‘Lasă-l mă, nu-i mai zice de Steaua!

Ăsta ţine mai mult la Gigi Becali decât la mine! Nu-i mai zice de Steaua, că odată spune că nu mai vrea acolo şi vrea să joace pentru Gigi Becali’. Eu m-am purtat frumos cu el, e un băiat extraordinar. M-am înţeles foarte bine cu el, făceam glume cu el când mergeam la echipă. E un băiat de calitate, chiar dacă mai are anumite mofturi”.

  • Mijlocaşul de 30 de ani urmează să se despartă de Al-Shabab, după ce antrenorul Marius Şumudică a plecat de pe banca echipei. Ar putea reveni în Liga 1, fiind dorit la Craiova, CFR dar şi de către FCSB, formaţia ce în vara trecută l-a cedat la Al- Shabab pentru 2.5 milioane de euro. El a marcat opt goluri şi a oferit cinci pase decisive, dar echipa a încheiat sezonul pe locul cinci în Arabia Saudită, ratând calificare în Liga Campionilor Asiei.

Lasă un răspuns