Marius Şumudică, dezvăluiri neaşteptate despre oferta primită din partea lui Dinamo: „Dani Coman poate confirma”

Fost antrenor la Al-Shabab, Marius Şumudică a revenit în România şi a fost invitat la emisiunea DigiSport Special de la Digi. Tehnicianul a dezvăluit informaţii neştiute despre oferta primită de la Dinamo.

Marius Şumudică a povestit cum ar fi decurs tratativele cu echipa noastră, în perioada când, acesta antrena formaţia Astra Giurgiu.

„Am avut ofertă şi de la Dinamo în perioada în care eram la Astra, m-am întâlnit cu Adrian Mutu şi conducerea lui Dinamo. Am refuzat, Dani Coman poate confirma, aş fi primit 10.000 de euro lunar. A doua zi am plecat la Plzen şi am câştigat în Cehia”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii DigiSport Special.

Înaintea meciului cu Politehnica Iași (etapa 12 din play-out), Mircea Rednic susținea că o variantă pentru ”Șumi” ar putea fi Astra, echipă care s-a despărțit de Costel Enache.

„E un antrenor foarte bun, dar unde ar putea să vină? La Steaua! Depinde ce vrea el. Vrea să câștige bani sau să câștige trofee. La anul Dinamo e favorită, nu mai e Steaua.

Dinamo e favorită, dar ar fi mai interesant campionatul cu Șumudică. Poate se întoarce la Astra că am înțeles că nu mai vor să continue cu Enache. Pentru voi ar fi mai interesant, veți vedea un altfel de Rednic, alt ‘Strambul`”, a spus Rednic, în conferința de presă susținută înaintea meciului cu Poli Iași.

Un gând despre &8222;Marius Şumudică, dezvăluiri neaşteptate despre oferta primită din partea lui Dinamo: „Dani Coman poate confirma”&8221;

Lasă un răspuns