Florin Bratu, „înțepături” la adresa lui Mircea Rednic: „Am câștigat play-out-ul la 14 puncte diferență sezonul trecut!”

Florin Bratu (39 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo București, l-a taxat pe Mircea Rednic. Acesta susține că a reușit să câștige play-out-ul Ligii 1 în sezonul trecut cu o diferență mare de puncte și cu o echipă formată din foarte mulți jucători tineri, iar acum este dezamăgit de tot ce se întâmplă în Ștefan cel Mare.

„Eu știu că am câștigat play-out-ul la 14 puncte diferență sezonul trecut, cu o echipă cu foarte mulți tineri. Jucam cu cinci jucători sub 21 de ani pe teren. Am mai continuat un pic și în startul sezonului care a urmat, dar apoi s-a schimbat strategia. Dinamo arăta oricum un joc foarte bun. Jucam ofensiv, cum le place spectatorilor. Am marcat 29 de goluri în 14 meciuri.

Nu știu dacă Dinamo de acum e sub noi, nu am statisticile clare. La prima vedere pare o dezamăgire. Dar eu nu știu cu adevărat ce și-au propus, ce strategie au pentru sezonul următor. Nu pot câștiga titlul cu lotul ăsta”, a spus Florin Bratu, în direct la Digi Sport.

Dinamo și Voluntari, se vor întâlni, vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo. Partida este transmisă de Dinamo Tv.

  • Cu o etapă înaintea de finalul sezonului, Dinamo ocupă locul secund în play-out, la trei puncte în spatele celor de la Gaz Metan.
  • 34 de punctea acumulat Dinamo în play-out-ul precedent. În acest moment, „câinii” au 26 de puncte cu o etapă înainte de final.

Un gând despre &8222;Florin Bratu, „înțepături” la adresa lui Mircea Rednic: „Am câștigat play-out-ul la 14 puncte diferență sezonul trecut!”&8221;

Lasă un răspuns