VIDEO | Dănuţ Lupu sare în apărarea lui Rednic: „Degeaba suntem noi cu sufletul alături de Dinamo”

Clubul nostru trece prin noi schimbări radicale, după ce Mircea Rednic a plecat luni, din postura de antrenor principal. Acest lucru a scos din sărite suflarea dinamovistă.

În direct la ProSport Live, Dănuţ Lupu a avut un discurs sincer și a afirmat că nu e posibil „ca sfătuitorul lui Negoiţă, Bogdan Bălănescu, să fie preşedinte la Dinamo”.

„Vă spun un singur lucru, şi cred că e cel mai important. Dacă a ajuns sfătuitorul lui domnul Negoiţă să fie preşedinte, domnul Bălănescu, atunci ce puteam să mai cerem noi de la Dinamo? Degeaba suntem noi cu sufletul alături de Dinamo, atâta timp cât sfătuitorul lui Negoiţă e domnul Bălănescu… am spus tot. E un băiat foarte bun care se pricepe la făcut acte, nimic altceva.

Atâta timp cât a acceptat să ia şi bani împrumut de la Rednic, care a ajutat clubul… eu cred că Bălănescu a reuşit să câştige duelul cu Rednic. Dacă vă gândiţi bine, Bălănescu îl cam sfătuieşte pe Negoiţă odată cu venirea lui Bratu. Lăsaţi cariera. E un om care a ajutat acest club. Domnul Bălănescu de ce nu aduce bani de acasă? Stă mai mult la service decât la club. Are un service auto. Dacă eşti preşedinte de club, stai la club să rezolvi problemele”, a spus Dănuţ Lupu în cadrul emisiunii ProSport Live.

Lasă un răspuns