Mircea Rednic, noi dezvăluiri despre demiterea de la Dinamo: „La sfârșitul play-out-ului a căzut unul din barcă și a mai rămas unul”

Tensiune maximă la Dinamo! Suporterii au făcut scandal, iar Eugen Neagoe are șanse mici să mai rămână în Ștefan cel Mare.

Ultrașii îl susțin pe Mircea Rednic, iar antrenorul de 57 de ani, a reacționat după apariția suporterilor la Rin și la Săftica și își menține ideea că ar reveni la Dinamo, însă nu ar mai putea lucra cu directorul general Bogdan Bălănescu, în care nu mai are încredere.

„E greu să mai vin la Dinamo să lucrez cu Bălănescu. Nu au fost probleme cu el înainte, dar ce am văzut în ultimele declarații m-a pus pe gânduri. Când am venit la Dinamo eram 3 inși, eu, David și Bălănescu, și am decis să fim în aceeași barcă pentru că va fi greu. Primul a plecat david, iar la sfârșitul play-out-ului a mai căzut unul din barcă și a mai rămas unul. Bogdan mi-a spus că domnul Ionuț a decis să nu mai continuăm. Situația era clară, toată lumea știa că pregătim sezonul viitor. Eu dacă nu împrumutam clubul nu avem bani să plătim salariile. Acum când bugetul e mai mare am fost dat afară. Aș fi vrut să aduc jucători de 7-8.000, dar nu aveam banii ăștia. Cred că în condițiile astea nu m-am descurcat rău. Și eu mă așteptam la mai mult, dar punctele nu s-au pierdut din ianuarie încoace, ci înainte.

Bogdan Bălănescu îmi spusese că în vară pot aduce trei jucători cu salarii de 10.000. Îmi pare rău pentru Eugen Neagoe, suntem prieteni, dar mă bucur că suporterii mă apreciază și mă respectă. Nu sunt de acord cu violența și cu injuriile, dar nu îi judec pe suporteri. Ei au înțeles ce se petrece la club în ultima perioadă. Mă deranjează că Florin Bratu spune că nu este responsabil, dar poate nu el a făcut transferurile, el poate doar a antrenat. Aș reveni în condițiile mele. Am avut încredere în Bălănescu, dar nu mai am și nici în alți oameni nu mai am. Pe Negoiță nu l-a mai interesat echipa, nu mai vrea să dea bani”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

Demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo a declanțat un scandal monstru printre fani. Aceștia au incendiat vegetația din fața hotelului patronului Ionuț Negoiță, iar apoi au fost în cantonament, unde au blocat prezentarea noului antrenor, Eugen Neagoe, prezentare care a fost anulată în cele din urmă.

Fostul nostru antrenor, a comentat și aceste evenimente: „Îmi pare rău pentru Eugen Neagoe. Suntem prieteni. Vă dați seama că mă bucur că suporterii mă apreciază. Dar nu sunt de acord cu violența sau cu injuriile! Însă eu nu vreau să judec suporterii în niciun fel. Le mulțumesc că mă apreciază, din fericire ei au înțeles ce s-a întâmplat. M-am simțit folosit! Când lucrurile mergeau prost, eu am fost ca un tampon pentru suporteri”, a mai afirmat Mircea Rednic.

Lasă un răspuns