OFICIAL. Alexandru Răuță la Dinamo București. Vezi pe ce perioadă a semnat mijlocașul

Dinamo a ajuns în această seară la un acord cu Alexandru Răuță, care vine din postura de jucător liber de contract. Acesta și-a terminat înțelegerea cu FC Voluntari, club la care a jucat din iulie 2017. Răuță a semnat un contract pe 2 ani cu Dinamo și este al doilea transfer făcut în era Eugen Neagoe, după portarul Cătălin Straton.

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, http://www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Alexandru Răuță.
Crescut la juniorii lui FC Argeș, Răuță a mai jucat la CS Mioveni, Pandurii și Poli Iași. În sezonul recent încheiat, Răuță a bifat 36 de meciuri și niciun gol.

Dinamo nu se oprește aici, mijlocașul ofensiv Jaime Baez (24 de ani) va semna în zilele următoare un contract pe doi ani cu Dinamo. Fotbalistul de 24 de ani aparține clubului Fiorentina din 2016, dar nu a jucat niciun meci pentru echipa italiană. Fotbalistul a evoluat în ultimul sezon pentru Cosenza, în Serie B, sub formă de împrumut.

Jaime Baez a avut cea mai bună cotă, conform transfermarkt.com, de 2,5 milioane de euro. În prezent, aceeași sursă l-a cotat pe mijlocașul uruguayan la 900.000 de euro. A mai jucat tot sub formă de împrumut la Livorno, Spezia și Pescara.

400.000 € este cota lui Răuță, potrivit transfemarkt.

Lasă un răspuns