Mihai Răduț a clarificat lucrurile: „Am avut o discuţie în iarnă cu domnul Redni”

Mihai Răduț (29 de ani), mijlocaș liber de contract după despărțirea de Lech Poznan, a explicat de ce nu a ajuns la Dinamo în iarnă, unde era dorit de Mircea Rednic.

Răduţ era pregătit pentru revenirea în România. Chiar dacă în ţară a jucat pentru FCSB, nu ar fi avut o problemă să îmbrace tricoul lui Dinamo.

„Cu Dinamo se tot vorbeşte de câţiva ani de zile, din perioada Pandurii şi nu s-a concretizat nimic. Am avut o discuţie în iarnă cu domnul Rednic. Eu îmi doream să plec atunci pentru că lucrurile în Polonia nu îmi mai conveneau.

Cei de acolo nu m-au lăsat să plec însă. Am zis că în vară o să se termine contractul. Eu aveam încă un an, dar era cu opţiune. Acum ştiţi ce s-a întâmplat”, a mărturisit Mihai Răduț pentru un trust de presă.

Fostul jucător al celor de la Pandurii a devenit liber de contract în această vară după şi-a încheiat conturile cu Lech Poznan. Răduţ nu se grăbeşte să ia o decizie. Va analiza bine ofertele pe care le va primi.

„Deocamdată sunt în vacanţă, vacanţă prelungită, aştept să vină o variantă care să mă satisfacă mai ales că nu mai am 20 de ani, am 29. Mă gândesc la familie, îmi doresc să fie şi un oraş ok, viaţă liniştită, un proiect bun.

Nu vreau să stau şi să muncesc aşa cum am mai făcut-o în România pe gratis. Sunt un băiat inteligent şi ştiu care este nivelul salarial din România, ştiu ce se poate plăti şi ce nu se poate plăti, discut şi cu echipe din afară şi din România. Am pretenţii normale pentru ce consider eu că merit la ora actuală şi cam atât. Nu este nimic exagerat”, a mai spus jucătorul pentru Telekom.

Lasă un răspuns