Ionel Dănciulescu a vorbit despre situaţia de la Dinamo și îi cheamă pe suporturi alături de echipă

Ionel Dănciulescu a recunoscut că este bulversat complet de ultimele evenimente de la Dinamo. Clubul l-a îndepărtat pe Mircea Rednic şi l-a numit pe Eugen Neagoe în locul lui, dar decizia a provocat furia suporterilor. Aceştia au protestat cu ostilitate şi au blocat prezentarea oficială a noului antrenor.

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu consideră că susținerea ultrașilor pe Arena Națională este vitală în noul sezon și fac acum toate eforturile pentru a-i îmbuna pe aceștia, după ce demiterea lui Mircea Rednic.

„În acest moment, Eugen Neagoe e antrenorul. Dacă mă întrebi sincer, nici eu nu văd în acest moment soluţia acestei crize. E o situaţie grea – au mai fost situaţii de genul ăsta, unele le-am prins şi ca jucător, dar acum vă spun că sunt foarte afectat, dezamăgit şi debusolat de tot ce se întâmplă.

Nu e corect faţă de Neagoe. Din punctul meu de vedere, el e antrenorul nostru. Dar cu orice argument ai veni în faţa suporterilor, ei au o singură variantă: Mircea Rednic. E clar că s-au acumulat anumite frustrări, Dinamo a trăit în ultimii ani prin spiritul acestor suporteri.

Am nevoie de o vacanţă, să ştiu ce voi face în viitor. Nu mă gândesc la plecare, că nu plec în momentele grele. Dar vreau să cred că lucrurile vor fi pe făgaşul normal. Eu nu fug la greu, încerc să fiu util acestei echipe, aşa cum am făcut-o şi ca jucător, dar nu e o situaţie confortabilă”, a mărturisit Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro

Lasă un răspuns