OFICIAL | Papazoglou, OUT de la Dinamo! 

Athanasios Papazoglou, 31 de ani, a fost prezentat de Dinamo ca o adevărată lovitură, în iarnă, atunci când a fost convins să semneze cu „cîinii roşii”. Conducerea împreună cu antrenorul au hotărât acum să-i arate uşa.

FC Dinamo București a confirmat, astăzi, despărţirea de atacantul grec prin intermediul unui comunicat de presă: „FC Dinamo Bucureşti şi atacantul grec Athanasios Papazoglou au convenit astăzi încheierea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare.
Transferat la Dinamo în luna ianuarie a acestui an, Athanasios Papazoglou a marcat 4 goluri în 14 meciuri disputate în Liga 1.

Prin intermediul site-ului oficial, FC Dinamo Bucureşti îi transmite mult succes în carieră fostului component al echipei din Ştefan cel Mare!”, se arată în comunicatul emis de club.

Conform Fanatik, atacantul grec are mari şanse să semneze cu FC Voluntari. Ilfovenii tocmai l-au vândut pe Alexandru Tudorie, astfel că venirea lui Papazoglu ar umple un gol la echipă.

Aventura la Dinamo nu i-a plăcut deloc grecului: „La Papazoglou e şi o problemă a clubului cu el. A vorbit urât de Dinamo. Am încercat să transferăm doi jucători din Grecia şi, în momentul în care am avut negocieri, a vorbit urât de Dinamo! A zis «Nu aveţi ce căuta acolo! La Dinamo e urât!».

Părerea mea e că lucrurile sunt clare. Fiecare să meargă pe drumul lui”, a spus Florin Prunea, managerul general al roş-albilor, conform dinamo1948.club.

  • Transferat la Dinamo în luna ianuarie a acestui an, Athanasios Papazoglou a marcat 4 goluri în 14 meciuri disputate în Liga 1.

Lasă un răspuns