Comisia de disciplină a luat o decizie după incidentele de la Ovidiu

Întrunită miercuri, 17.07.2019, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a decis să amâne pentru săptămâna viitoare analiza incidentelor de la Viitorul – Dinamo 5-0. În consecinţă, partida din etapa a doua, Dinamo – Craiova, se va juca cu spectatori.

Luni seara, în minutul 67 al meciului Viitorul – Dinamo, ultrașii dinamoviști au pătruns în spațiul de joc și preț de 22 de minute partida a fost întreruptă de „centralul” Marcel Bârsan. După cele întâmplate, Dinamo ar putea să dispute o partidă fără suporteri.

Florin Prunea s-a dus la fanii lui Dinamo pentru a sta de vorbă cu ei și pentru a-i calma, însă demersurile managerului general nu au avut succes. În cele din urmă, galeria noastră a fost evacuată.

Un gând despre &8222;Comisia de disciplină a luat o decizie după incidentele de la Ovidiu&8221;

  1. Masuri impotriva suporterilor dinamovisti ? da dar si impotriva Viitorului ce au facut cei ce se ocupa cu ordinea ,dormeau ,de ce nu sau luat masuri de siguranta inainte..La regulamwnt scrie ca dupa 10-15 min.de intrerupere a jocului ambele pierd meciul cu 3-0 .Acum ca este Hagi la mijloc nu se aplica.

Lasă un răspuns