VIDEO | Florin Prunea, atac dur la adresa suporterilor dinamoviști: „S-a adunat atâta ură și nu înțeleg…”

Dinamo a pierdut și al doilea meci din noul sezon al ligii întâi. După 5-0 la Ovidiu, cu Viitorul, Dinamo a fost învinsă și pe Arena Națională de Universitatea Craiova, scor 0-2.

În minutul 25 al partidei de pe Arena Naţional, antrenorului ”câinilor”, Eugen Neagoe, i s-a făcut rău și a fost dus cu ambulanța la spital. Tehnicianul de 51 de ani și-a revenit la spital și a început să comunice cu medicii. Diagnosticul pus de medici a fost: infarct ventricular minor.

Aflat lângă Neagoe pe bancă, Florin Prunea pune incidentul cu Eugen Neagoe pe seama tensiunii dintre suporteri și conducere. Mai mult, îl sfătuiește pe Eugen Neagoe să renunțe la fotbal.

„A fost la un pas de o mare tragedie. Atâta ură n-am văzut în viața mea. Dacă ai ajuns să vorbești și de Cornel Dinu în felul în care s-a vorbit… pentru un simplu sport. Totul e bine când se termină cu bine și de fotbal nu cred că mai are rost să mai vorbim în situații din acestea de viață și de moarte.

E normal să fie afectat (n.r. Eugen Neagoe), a fost afectat din prima zi, dar n-am știut că se va ajunge aici, că dacă știam ne lăsam naibii de fotbal. L-am avut și coleg de echipă, un jucător puternic, nu am crezut că poate ajunge aici. Atâta ură… nu pot să înțeleg. Păi, ăsta e Dinamo? Eu nu mai recunosc clubul ăsta.

Îl sfătuiesc pe Eugen Neagoe să se odihnească, să nu murim pe stadioane. A venit aici săracul să muncească, să facă treabă, dar atâta ură… nu pot să înțeleg. În momentul de față suntem în stare de șoc. Am auzit-o pe doctoriță când a spus că era foarte aproape de o nenorocire.

Trebuie să ne liniștim cu toții, dar de mâine după amiază să ne apucăm de treabă. Mă gândesc și eu serios dacă să mai continui. Nu sunt de acord cu atâta ură. Aș vrea să fiu alături de băieți, toată lumea este îngrijorată. Mă așteptam totuși la suporterii dinamoviști să fie mai înțelegători. S-a adunat atâta ură și nu înțeleg… clubul ăsta e ca o bombă care stă să explodeze”, a spus Florin Prunea, la conferinţa de presă.

Lasă un răspuns