FOTO | Luana Rednic răspunde acuzațiilor aduse de Florin Prunea

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, după ce a jignit suporterii dinamoviști, fostul portar în această săptămână a adus acuzați grave și lui Mircea Rednic dar și ficei sale (Luana Rednic).

„Acest profitor a căpușat clubul, împreună cu fiica lui. La Dinamo se intra doar cu aprobarea lui și a fiicei sale. Fabbrini a fost jucătorul lui Dinamo, dar a fost îndepărtat pentru că transferul nu s-ar fi făcut prin fiica lui. Vă aduceți aminte de celebrul caz cu Lobonț, în care se auzea că jucătorii au luat bani de la CFR Cluj? Rednic a luat cei mai mulți bani atunci, și de la morți, și de la vii! Rednic nu mai era antrenor, trecuse în partea cealaltă. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!

M-a sunat Luana într-o zi, că are ofertă pentru Montini. 300.000 de euro pentru club și 500.000 de euro salariul jucătorului. Am crezut că n-aud bine! 300.000 pentru Dinamo și 500.000 pentru jucător? Păi, 200-300.000 de euro plecau către ei. Acesta este Mircea Rednic! E principalul instigator, trebuie să se intervină! Lucrurile vor deveni mult mai clare dacă nu se intervine. Autoritățile statului trebuie să intervină, a fost vorba de o instigare la violență. Dacă nu se intervine, lucrurile o vor lua razna definitiv. Aici e o bombă cu ceas!

Băi Rednic, trebuia să ieși primul la TV și să liniștești lucrurile! El și fiica lui au căpușat clubul tot timpul. Clubul a greșit acceptând bani împrumut de la Mircea Rednic, a fost o capcană. Băi «Fomică», băi «Dolărică», ți-ai luat banii înapoi pentru loje? A furat clubul cu Gnohere, cu Salomao, acum a încercat cu Montini”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

Luana Rednic, agentul prin care s-au realizat transferurile făcute de Dinamo în perioada în care Mircea Rednic a fost antrenorul clubului, răspunde după acuzațiile făcute de Florin Prunea. Printr-o postare pe contul personal de Facebook, aceasta a publicat un extras de cont prin care arată sumele obținute din transferurile realizate la Dinamo. Conform datelor prezentate de agent, Luana ar fi încasat puțin sub 6 mii de euro, sumă foarte îndepărtată de cea vehiculată de Florin Prunea.

Mai mult, Luana Rednic își susține tatăl, aducând în discuție sumele cu care tehnicianul a împrumutat clubul, primele oferite jucătorilor din propriul buzunar, dar și cele trei luni de salariu la care Mircea Rednic a renunțat.

“Acestea sunt ”sutele de mii de euro” despre care cineva declara cu atata convingere ca ar fi intrat in contul firmei mele. E posibil sa dezamagesc pe unii dar incasarile pentru toata perioada de 7 luni insumeaza 5.835€ net. Cum a “sifonat” tata clubul Dinamo:
– a imprumutat succesiv cu sumele de 200 000€ ,100 000€ respectiv 50 000€;
– a renuntat la 3 luni de salariul;
– a dat prime catre jucatori din propriul buzunar in valoare de 60 000€.

(Toate aceste sume se pot dovedi prin acte si martori)

Imi poate explica cineva unde este ”capuseala” si ”jaful armat” facut de mine si de tatal meu?

P.S. Legat de acuzatiile ce mi se aduc cu transferul lui Salomao, le voi lamuri si pe acestea cu dovezi la tribunal!”, a fost postarea Luanei pe facebook.

Lasă un răspuns