CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Sebastian Moga: „Avem ceva probleme de lot, trei jucători accidentați care nu pot fi recuperați”

Antrenorul secund al lui Dinamo, Sebastian Moga, a anunțat azi, într-o conferinţă de presă, că are probleme de lot și jucători sunt accidentați și nu pot fi recuperați până la ora meciului. Aceștia sunt: Nistor, Mrzljak și Brito.

„Avem ceva probleme de lot, trei jucători accidentați care nu pot fi recuperați, Nistor, Mrzljak și Brito. Echipa s-a pregătit bine, avem speranțe mari pentru meciul cu Clinceni, i-am văzut și în meciul cu Craiova, i-am văzut și personal la meciul cu Clujul care s-a jucat la Voluntari, e o echipă care joacă, o să fie un meci dificil, dar cu încredere, dăruire, ambiție, o să câștigăm.

Antrenor principal este Eugen Neagoe. Noi suntem antrenori secunzi, a fost cooptat în staff și Iulică Mihăiescu, să ne dea o mână de ajutor, dar antrenor e Neagoe. A fost ieri (n.r. – miercuri) la băieți, le-a spus să se pregătească, să fie serioși la antrenamente, că are mare încredere în ei că de acum vor scoate rezultate bune. Normal că Eugen ne dă programul de antrenamente, de meciuri, cum joacă echipa, în ce sistem jucăm, nu facem de capul nostru. Este decizia lui de a reveni în fotbal, momentan este antrenorul lui Dinamo, mai departe nu știu exact, dar Eugen nu poate sta departe de fotbal”, a declarat Sebastian Moga la conferință de presă.

  • Antrenorul secund a lui Dinamo va sta pe bancă la partida cu Academica Clinceni din etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1, la fel ca și la întâlnirea din deplasare cu CFR Cluj, după ce principalul Eugen Neagoe a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns