Eugen Neagoe a anunțat când va reveni pe banca tehnică. A cerut trei transferuri la Dinamo

Eugen Neagoe a suferit un stop cardio respirator în timpul meciului dintre Dinamo și Craiova, scor 0-2. Tehnicianul de 51 de ani este nevoit să ia o pauză de aproximativ o lună. Antrenorul alb-roșiilor nu se gândește să renunțe la fotbal și a anunțat când ar putea reveni în antrenorat.

Neagoe are șanse considerabile de a continua ca antrenor principal la Dinamo, după ce perioada sa de convalescență se va fi terminat. Tehnicianul a anunțat că va putea reveni pe bancă la finalul lui august 2019.

„La Dinamo, cel mai important lucru acum este ca echipa să câștige. Trebuie să câștige jocul de vineri, pentru că este foarte important. Au fost foarte multe echipe mari care au primit multe goluri. Acesta este fotbalul. Există sincope în viața unei echipe. Chiar dacă nu sunt lângă băieți, vorbesc zi de zi cu cei din staff și din conducere.Îmi asum toate rezultatele. Nu sunt un tip care să încerce să arunce vina în altă parte.

M-am gândit la toate aspectele, dar nu m-am gândit să renunț la antrenorat, pentru că nu am de ce. La sfârșitul lui august voi putea reveni. Am vorbit cu doi medici foarte valoroși și mi-au spus că nu există nicio problemă. Am spus de la început că o să iau o pauză. Eu sunt foarte legat de echipa pe care o antrenez și de jucători în general”, a spus Eugen Neagoe, la TV Digi Sport.

Eugen Neagoe a spus că le-a transmis celor din conducerea clubului că mai are nevoie de jucători la echipă și nu este de acord cu cei care spun că lotul actual al roș-albilor nu are valoare.

”Toți jucătorii care au venit la Dinamo, au jucat, nu au fost aduși de pe stradă, da?

Mrzljak, a venit de la Astra, unde a fost căpitan în ultimii doi ani, Lansat de Pandurii, unde și acolo a evoluat constant, Mrzljak a devenit jucător de bază la Astra. Pe lângă faptul că este un fotbalist de valoare, are și caracter. La 26 de ani, dacă nici el nu mai este un jucător bun, atunci, sincer…

Kevin Bru a jucat în Anglia, în Championship. Nu este deloc ușor să joci constant acolo. Plus că în ultimul an a jucat la Apollon Limasol, echipă care a activat în grupele Europa League. Au câștigat la Marseille, pe terenul lui Olympique, cu 3-1, cu Bru titular. Și au bătut și pe Lazio cu 2-0.

Moura a jucat meci de meci la Sepsi, Straton este unul dintre cei mai buni portari din România, Piscitelli a fost titular în liga a doua din Italia, Sin a jucat meci de meci la Iași, la fel cum a făcut-o și Bejan, dar la Astra.

Moura a jucat meci de meci la Sepsi, Straton este unul dintre cei mai buni portari din România, Piscitelli a fost titular în liga a doua din Italia, Sin a jucat meci de meci la Iași, la fel cum a făcut-o și Bejan, dar la Astra.

Acești fotbaliști n-au venit de pe stradă. E adevărat că nici evoluția echipei n-a fost una strălucită, dar e nevoie de timp”, a mai spus Neagoe.

8 goluri a încasat Dinamo în 3 meciuri de Liga 1, fără să marcheze.

Lasă un răspuns