VIDEO | Daniel Popa, autorul unei hat-trick cu Clinceni: „N-am demonstrat nimic încă”

Vineri seară, Dinamo a reușit prima victorie din acest sezon, 4-2 cu Academica Clinceni, iar omul partidei a fost Daniel Popa.

Jucătorii, în frunte cu Daniel Popa, autorul unui hat-trick, i-au dedicat victoria antrenorului Eugen Neagoe. Tehnicianul lui Dinamo a insistat ca el să rămână la echipă în vară.

„Sunt foarte fericit că am câștigat, aveam foarte mare nevoie de cele trei puncte. Golurile contează mult, dar cel mai mult contează că echipa a avut reacție după ce a fost egalată. N-am demonstrat nimic încă, trebuie să demonstrez pe parcursul campionatului. Eram cu moralul jos, iar victoria e importantă.

Îi dedic goluruile domnului Eugen Neagoe. Mi-a spus că are încredere în mine și m-a luat în lot, deși m-am antrenat doar două zile în această săptămână”, a declarat Daniel Popa la finalul meciului.

  • Dinamo a învins Academica Clinceni cu 4-2 (D. Popa ’52, ’82, ’90+3 Montini ’56 / Vojtus ’66, Bejan ’73 ag.), după o repriză secundă spectaculoasă, în care s-au înscris toate cele șase goluri. Daniel Popa, 24 de ani, a fost eroul roș-albilor, reușind un hat-trick.

Lasă un răspuns