Motivul real din cauza căruia Leo Grozav nu a mai ajuns în Ștefan cel Mare

Echipa noastră de fotbal nu se regăsește, iar înfrângerea din meciul cu Politehnica Iași, i-au făcut pe conducătorii clubului, să ia măsuri majore.

Așadar, oficialii clubului au dorit să facă o schimbare pe banca tehnică și l-au contactat iar pe Leo Grozavu, însă negocierile au picat din nou.

Discuţiile au fost abandonate după câteva ore. Florin Prunea s-a opus mutării, iar mărul discrordiei ar fi fost Anamaria Reghecampf. Tehnicianul dorit de conducere clubului, a cerut ca Anamaria să participe la negocieri.

Lucru, care l-a deranjat pe Florin Prunea și a luat decizia de a renunța la Grozavu. Mai mult, directorul general a fost surprins de informația primită, pentru că la această înțelegere Prodan ajunsese cu Bogdan Bălănescu.

„Varianta Leo Grozavu nu ne mai interesează. Nu a fost şi nici nu va fi o variantă pentru Dinamo! Nu mă interesează cine îl impresariază, poate să fie reprezentat şi de Moggi!”, a declarat Florin Prunea pentru un trust de presă.

În dorința de a câștiga, agentul antrenorului (Anamaria Prodan) i-ar fi solicitat lui Florin Prunea un comision de 20.000 de euro pentru venirea lui Grozavu, susțin anumite surse.

Tot duminică, Bălănescu promovase și varianta Florin Bratu, una care nu a fost pe placul lui Florin Prunea. În afară de aceste două variante, după ce venirea lui Grozavu a picat, oficialii clubului mai au două soluții. Aceștia, se gândesc la: Toni Conceicao și Eugen Neagoe.

Un gând despre &8222;Motivul real din cauza căruia Leo Grozav nu a mai ajuns în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns