OFICIAL | Diego Fabbrini la Dinamo: „Eu ca individ mă gândesc la confor”

În sfârșit, atacantul italian, după ce a făcut vizita medicală, a semnat un contract cu Dinamo.

Potrivit site-ului oficial al clubului Dinamo, jucatorul a mai evoluat în acest sezon competițional la ȚSKA Sofia și a adunat cinci meciuri în campionat și șase în tururile preliminare Europa League pentru clubul bulgar. Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham City, Middlesbrough, Spezia, Oviedo, FC Botoșani și ȚSKA Sofia sunt echipele la care a evoluat Diego Fabbrini.

Viitorul jucător al echipei noastre, Diego Fabbrini a precizat: „A fost o experienţă bună, la o echipă importantă. M-am înţeles bine cu coechipierii, nu am avut probleme. A fost, să spun aşa, mai mult o problemă personală motivul pentru care am decis să revin în România. Eu ca individ mă gândesc la confort. Atât al meu, cât şi al familiei mele. Nu am avut probleme de adaptare. Pur şi simplu nu am fost fericit sută la sută.

Dinamo a fost clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului. Apoi, pentru că e unul din cluburile cele mai mari şi mai importante din România. Am plecat de la ŢSKA, din Sofia, şi-mi doream să ajung la un alt club important. Aşa că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru mine şi pentru familia mea. Clar, e într-o situaţie dificilă însă, cred că este timp, din fericire şi avem nevoie doar să câştigăm câteva meciuri şi apoi situaţia se va îndrepta”, a spus italianul din ipostaza de jucător în Ștefan cel Mare.

  • 1 selecție are Fabbrini pentru prima reprezentativă a Italiei în urmă cu 7 ani, în mandatul lui Cesare Prandelli, când a evoluat în meciul amical contra Angliei.
  • 12 meciuri și un gol are Fabbrini pentru naționala sub 21 de ani a Italiei.
  • 29 de partide a jucat Fabbrini în prima ligă a campionatului italian (3 goluri și două pase decisive) pentru Palermo și Udinese. În Serie B, pentru Empoli, Siena și Spezia, a evoluat 85 de meciuri și 5 goluri.
  • 83 de meciuri, 6 goluri și 6 pase decisive a adunat Fabbrini în Championship, liga secundă a campionatului englez, pentru Watford, Millwall, Birmingham City și Middlesbrough.
  • 17 partide și un gol are Fabbrini pentru Oviedo în liga a două spaniolă.
  • 5 goluri și 5 pase decisive are Fabbrini în 31 de meciuri disputate în Liga 1, sezonul trecut, pentru FC Botoșani.
  • 29 de ani a împlinit Fabbrini, luna trecută, pe 31 iulie.
  • 31 este numărul oficial de joc al mijlocașului dinamovist în sezonul competițional 2019-2020.

Lasă un răspuns