Adevăratul motiv pentru care Eugen Neagoe nu mai antrenează în Ștefan cel Mare: „Le-am zis că nu e corect”

Eugen Neagoe, 51 de ani, a vorbit după clipele dramatice din partida cu CSU Craiova. Fostul antrenor al lui Dinamo, susține că dacă nu era nevoie să facă intervenția la inimă n-ar fi plecat de la Dinamo, deși suporterii i-au cerut în nenumărate rânduri demisia, încă de la startul mandatului.

„M-am bucurat pentru cele 3 puncte obținute de Dinamo cu Hermannstadt. M-am bucurat și pentru Dan Nistor că a revenit pe teren, e un băiat de caracter. Și Fabbrini s-a integrat bine.

Dacă nu era problema cu ablația, m-aș fi întors la echipă. Eu nu semnasem cu suporterii, semnasem cu Dinamo.

Din partea mea a venit propunerea de a pleca de la club pentru că țin la jucători. Le-am zis că nu e corect să mă aștepte o lună de zile și așa am ajuns la o înțelegere să reziliem contractul”, a declarat Neagoe pentru o televiziune.

Eugen Neagoe a vorbit și despre planurile pe care le are pentru viitorul apropiat. Acesta susține că după despărțirea de Dinamo a avut discuții pentru a reveni în antrenorat, doar că a decis să se odihnească și în septembrie.

“Probabil în septembrie mă voi odihni, iar apoi mă voi gândi la oferte, dacă vor exista.

Le-am mulțumit oamenilor de la CFR Cluj pentru ofertă. Chiar în ultimele zile am avut o discuție cu cineva, dar le-am promis, la recomandarea meciurilor, că mă voi odihni două săptămâni. Cu Victor Pițurcă am vorbit și aseară, dar nu despre Craiova”, a declarat Eugen Neagoe pentru aceeași televiziune.

  • Ultimul meci al lui Neagoe pe banca lui Dinamo a fost în etapa a doua, când „câinii” au pierdut pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2. În timpul partidei, antrenorul a acuzat probleme cardiace, i s-a făcut rău și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca.

Lasă un răspuns