Dusan Uhrin, temător înaintea partidei cu Sepsi: „Nu am mai văzut aşa ceva niciodată în viaţa mea

Antrenorul principal Dusan Uhrin a vorbit astăzi, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre partida cu Sepsi, programată luni, de la 21:00, la Sfântu Gheorghe.

Antrenorul ceh s-a declarat uimit de numărul mare de penalty-uri acordate în Liga 1.

„Sepsi nu a marcat multe goluri, dar nu a primit nici multe goluri. Au multe remize, iar dacă vrem să câştigăm trebuie să înscriem minimum două goluri. Ei au marcat de fiecare dată cel puţin un gol.

Mai este o zi pentru a transfera jucători, dar nu este important pentru mine. Lucrez cu jucătorii pe care îi am, iar asta este mult mai important pentru mine.

Vom lupta cu ei şi vom vedea ce se va întâmpla. Ieri a fost meciul dintre Astra şi CFR şi toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Fiecare meci are parte de un penalty. Nu am mai văzut aşa ceva niciodată în viaţa mea. Chiar fiecare meci. Îmi este frică de jocul din careu. În careul nostru”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Mai mult, acesta afirmă că nu se gândeşte la cupele europene: „Mâ gândesc la următorul meci, apoi putem vorbi despre alte lucruri. În acest moment nu avem o clasare foarte bună pentru Europa League”.

Lasă un răspuns