Dan Nistor: „Scorul putea să fie mult mai mare”

Dinamo a obținut al doilea succes consecutiv și echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr e la două puncte de play-off, ocupând poziția a noua, după primele opt etape. Daniel Popa a marcat singurul gol al partidei de la Sfântu Gheorghe.

Declarat, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida de la Sf. Gheorghe. Dan Nistor a contribuit la golul decisiv marcat de Daniel Popa în minutul 84′

„A fost un meci foarte greu, cred că scorul putea să fie mult mai mare, am avut foarte multe ocazii, foarte mari, cu poarta goală. Ne bucurăm că am câştigat cele 3 puncte şi demonstrăm că nu suntem ce au spus unii. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren, să-mi ajut echipa şi mă bucur că am reuşit în această seară”, a spus Nistor la finalul meciului.

Totodată, mijlocaşul lui Dinamo a comentat și selecția făcută de actualul selecționer al naționalei României: ”Era greu să fiu la naţională, v-a spus şi selecţionerul, am avut o perioadă lungă de accidentare şi probabil din acea cauză, dar cu siguranţă voi munci mult şi voi fi în atenţia lui”, a adăugat mai adaug fotbalistul.

  • După pauza competițională dedicată echipei naționale, Dinamo primește vizita celor de la FC Botoșani, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21:00.

Lasă un răspuns