CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Dusan Uhrin Jr. înaintea partidei cu FC Voluntari: „Trebuie să luptăm mai mult!”

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin a vorbit astăzi, la Săftica, despre următorul meci în Liga 1, programat vineri, pe termen propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, de la ora 20:30.

Uhrin s-a pus în gardă, chiar şi înainte de acest meci. Tehnicianul lui Dinamo a comentat înainte de acest duel şi situaţia lui Brito, precum şi situaţia fotbaliştilor incerţi pentru acest joc.

”Ne aştepăm la un meci greu, pentru că jucăm acasă şi trebuie să luptăm mai mult decât la meciul cu Astra. Atmosfera e bună, dar nu a fost aşa de bună după meciul cu Astra.

Am urmărit multe meciuri ale Voluntariului. Au câţiva jucători foarte buni. Am fost surprins de valoarea lor individuală. Dacă cineva abia aşteaptă meciul cu FCSB, nu va juca mâine, credeţi-mă, pentru că avem meci cu Voluntari.

Îl aştept pe Brito, dar vom vedea. Nu vreau să stârnescu speculaţii cu Brito acum. Daniel Popa nu este pregătit, nici Sin. Mrzljak e în schimb pregătit să intre”, a spus Uhrin înaintea meciului cu Voluntari.

  • FC Voluntari nu a câştigat niciodată un meci în faţa ”câinilor”, indiferent că au jucat în Cupă sau în Campionat contra lui Dinamo.

Lasă un răspuns