VIDEO | „Câinii” sunt motivați, înaintea meciului cu FCSB: „Este un meci special pentru toată lumea şi trebuie să-l câştigăm”

Partida dintre FCSB și Dinamo, se joacă sâmbătă, 5 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 12-a din Liga 1.

Dinamoviştii sunt mai motivaţi ca oricând pentru un succes în faţa echipei patronate din Pipera. Meciul cu FCSB, se va disputa la fix 19 ani de la decesul „Unicului Căpitan” – Cătălin Hîldan

„Eu zic că o să fie spectacol cel puţin în tribune, fanii noştri o să pregătească o coregrafie foarte frumoasă. Şi noi, dacă o să fim motivaţi, vă daţi seama că o să dăm totul şi o să câştigăm. Este un meci special pentru toată lumea şi trebuie să-l câştigăm, că nu avem încotro, să-l facem fericit pe Unicul Căpitan. Nu cred că există ceva mai special, decât să joci un derby cu Steaua.

Pentru mine, cel mai frumos derby a fost acela când am câştigat cu 4-2 în Ghencea, când a dat Dănciulescu foarfecă. Ar fi ceva extraordinar pentru mine dacă aş reuşi să marchez un gol din foarfecă, mai ales cu FCSB”, a declarat Robert Moldoveanu la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FCSB.

„Nu ştiu dacă pentru un asemenea meci trebuie să te mai motiveze cineva din afară. Cred că singura motivaţie pentru noi e că la vârsta noastră să putem juca un derby e cea mai mare motivaţie, având în vedere că e şi o zi specială pentru toţi suporterii dinamovişti”, a spus Mihai Neicuţescu.

Lasă un răspuns