VIDEO | Nistor îl cheamă pe Negoiță la echipă: „Mi-e foarte dor de dânsul!”

Dinamo a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-2 în etapa a 14-a din Liga 1. La finele jocului, actualul căpitan, al echipei s-au declarat mulțumit de rezultat și a a vorbit despre situația financiară de la echipă.

Nistor afirmând că nu exista probleme financiare, dar și-ar dorii, ca Ionuț Negoiță să fie mai aproape de echipă: „Nu ne-am gândit la meciul de azi la restanțele financiare. Sincer, mi-aș dori foarte mult să vină Ionuț Negoiță la echipă, mi-e foarte dor de dânsul, n-a mai venit de mult timp. Îi fac o invitație pe această cale. Am auzit că și-a făcut implant, probabil că n-o să-l mai recunosc. Dacă nu era el, acest club era în faliment! Ne-am relaxat un pic și de aceea au venit acele goluri ale oaspeților. Per total, am meritat victoria astăzi. Aveam nevoie de cele 3 puncte, pentru că locul nostru este sus în clasament. Sunt de la țară, n-am niciun fel de problemă să joc din trei în trei zile. Normal că-mi doresc să fiu pe teren și în meciul cu Foresta Suceava din Cupă.

Mister ne-a spus să facem pressing pentru că vor greși și chiar asta s-a întâmplat. Mă bucur mult pentru Perovic că a marcat, multă lumea l-a criticat degeaba. Dusan Uhrin este mai apropiat de jucători, facem foarte multe exerciții tactice, ne dă plăcere să jucăm. Ne dă multă încredere. Mister este rece și dur doar când trebuie, nu vreți să-l vedeți când se enervează, face foarte urât. E devreme să vorbim despre primele locuri, dar atâta timp cât suporterii sunt aproape de noi putem câștiga orice meci“, a spus Dan Nistor.

Lasă un răspuns