Dușan Uhrin: „Arbitrul ar trebui să meargă la spital să-și verifice vederea”

Sepsi a învins-o pe Dinamo, vineri, în Ștefan cel Mare, scor 2-1 (Dan Nistor ’60 / Karanovic ’76, ’79), în primul meci al etapei cu numărul 21 din Liga 1.

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin se află la a doua înfrângere consecutivă la Dinamo, după 2-4 cu Hermannstadt. Acesta, spune că nu se gândește să plece din Ștefan cel Mare, unde mai are contract până în vară.

„Eu vreau să continui cu Dinamo, de ce mă tot întrebați dacă merg mai departe? S-a pus problema să plec?! Orice se poate întâmpla, da, dar eu sunt gata să continui în orice situație. Eu nu am zis că vreau să plec. Eu vreau sa fiu aici, la Dinamo, sută la sută. Dar depinde și de șefi… Nu stiu ce intenții au. Eu nu vorbesc de contracte, clauze, eu vreau să continui.

Am jucat foarte bine în partea a doua, trebuia să primim acel penalty. Arbitrul trebuie să-și facă un control la ochi. Are probleme mari cu vederea. Eu nu cred că e de la ceață, dar dacă e așa nu ar trebui să fie pe teren! A fost un arbitraj de liga a treia.

Nu știu ce șanse sunt pentru play-off, oricum mai proaste decât înaintea acestui meci. A fost o zi slabă a noastră, toate au mers aiurea. Nu știu dacă va fi un război intern la Dinamo, mă feresc de astfel de discuții. Eu sper să se rezolve situația. Sunt mereu optimist, dar facem greșeli uriașe, sunt mari probleme mentale, repetăm aceleași erori”, a spus Uhrin la conferință.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a ratat şansa de a urca, cel puţin temporar, pe loc de play-off, menţinându-se pe poziţia a opta, cu 28 de puncte acumulate. De partea cealaltă, Sepsi OSK se clasează pe locul 9, cu 25 de puncte.

Lasă un răspuns