Noi detalii despre situația lui Mihai Popescu + Ce spune Prunea despre plecarea lui Dan Nistor

Dinamo a încheiat anul pe locul 9 în Liga 1, cu șanse minime să prindă play-off-ul și situația este complicată.

Unii jucătorii afirmă că nu și-au mai primit salariile de câteva luni, iar căpitanul Dan Nistor se gândește să plece în această iarnă. Cu toate acestea, Florin Prunea face planurile pentru ca echipa să forţeze calificarea în play-off-ul Ligii I.

Preşedintele lui Dinamo a dezvăluit că fundaşul Mihai Popescu este cap de listă la capitolul plecări după atitudinea sa dinaintea meciului de la Botoşani.

„Există o strategie de transferuri. Sunt jucători care vor să plece ca Mihai Popescu. Pentru mine a fost o surpriză mare – înaintea meciului de la Botoşani a venit şi i-a spus antrenorului că nu poate să joace. Este un subiect închis. Aşteptăm oferte, este sub contract şi el.

Avem oferte pentru nişte jucători, dar numai verbal de genul cât ar costa jucătorul cutare. Nu ne interesează jucători puşi pe liber de FCSB”, a spus Florin Prunea pentru un trust de presă.

După ce fundașul Mihai Popescu (26 de ani) a cerut public să fie lăsat să plece de la Dinamo și Dan Nistor este nemulțumit de situația financiară în care se află clubul.

Prunea afirmă că e normal ca Nistor să-şi dorească stabilitate financiară mai mare, însă exclude să ajungă în această iarnă la FCSB, după ce finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a declarat că şi l-ar dori pe decarul lui Dinamo.

„El nu o să plece niciodată la FCSB! Nu se pune problema. Nu s-a făcut vreo ofertă, am auzit ce a spus Gigi Becali, dar să nu uităm că Dan Nistor e jucător sub contract cu Dinamo. E normal să îşi dorească să plece într-un loc unde e stabilitate financiară mai mare, dar nu acolo! Nu am discutat încă despre o plecare a lui momentan. Sunt niște nemulțumiri și e normal să le spună. Are momente când exagerează, dar cred că a înţeles asta din discuţiile pe care le-am avut în ultimul timp”, a mai spus Florin Prunea.

  • 3 goluri și 10 pase decisive în 15 meciuri a reușit Dan Nistor (31 de ani), cotat la 1,1 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Lasă un răspuns