VIDEO | Soția lui Sergiu Hanca, continuă disputa cu o parte a suporterilor dinamoviști: „Ei nu au înţeles şi au fost o mână de suporteri, care oricum nu înţeleg cum sunt toţi fanii dinamovişti”

Soția lui Sergiu Hanca, Andreea, continuă disputa cu suporterii dinamoviști. După ce s-a făcut remarcată și în Polonia. Andreea a vorbit despre incidentul care a decis, plecarea lui Sergiu Hanca, de la Dinamo.

”Apăi, la Giurgiu când a fost acel incident, Sergiu juca cu antiinflamatoare. Deci îl durea foarte tare piciorul, doar că Mister atunci l-a rugat: ‘Sergiu, am nevoie de tine, e ultimul meci.

Sergiu de obicei nu face aşa ceva, dar a zis hai, OK, fac asta pentru echipă. Fac asta pentru Dinamo şi când am văzut ce gol a dat… Noi toţi, eram acolo toată familia. A fost o bucurie enormă.

Știam câte sacrificii a făcut ca să joace acel meci şi asta a fost bucuria noastră exagerată la acel gol. Şi oricum ei nu au înţeles şi au fost o mână de suporteri, care oricum nu înţeleg cum sunt toţi fanii dinamovişti.

Sunt sigură că cei care sunt fanii lui Dinamo adevăraţi au ştiut întotdeauna să îl aprecieze pe Sergiu pentru tot ce a făcut. Pentru că Sergiu nu a fost fost acolo aşa s-a plimbat şi a plecat. A făcut foarte multe lucruri pentru Dinamo şi abia acum când nu mai e realizează ce a făcut el”, a povestit soția lui Sergiu Hanca cum au început incidentele cu fanii lui Dinamo„, a declarat soția internaționalului, Andreea Hanca pentru Telekom Sport.

  • Soţia lui Sergiu Hanca, Andreea, a fost agresată de fanii dinamovişti, după ce aceasta i-a jignit la meciul din deplasare cu Astra Giurgiu! Imediat după incident, Sergiu Hanca s-a întâlnit cu oficialii clubului Dinamo și le-a cerut rezilierea contractului. La scurt timp, mijlocașul a semnat cu formația poloneză MKS Cracovia.

Lasă un răspuns