Florentin Petre a analizat situația lui Patrick: „Are o istorie a lui aparte”

Patrick Petre (22 de ani) va juca începând cu această iarnă în Liga 3. Liber de contract, fostul mijlocaș dinamovist a ajuns la Dacia Unirea Brăila, formația antrenată de Florentin, tatăl său.

Această mutare a fost explicată chiar de către fostul căpitan al lui Dinamo, Florin Petre. „Piticul”, afirmă că asupra lui Patrick s-a pus o povară mult prea mare, iar juniorul nu a putut face față.

„Offf, cu Patrick…el are o istorie a lui aparte. Patrick, săracul, nu am nimic cu nimeni, nu vreau să deranjez pe nimeni, dar duce o povară în spate pe care eu i-am explicat-o de când a început să vorbească, să meargă şi a dobândit tainele fotbalului.

În momentul în care ceva se întâmplă la vreo echipă pe unde a fost Patrick, dacă a fost sau când au fost 7-8 jucători la vreo petrecere sau la un pahar de vin, cine cădea? El cădea. Eu i-am explicat lucrurile astea. Vă aduceţi aminte şi când a avut prima convocare la naţionala de tineret, ce s-a întâmplat, cu nebunia aia cu ei, iar el nici măcar nu a apucat să debuteze.

Eu înţeleg multe lucruri şi o să înţeleg în continuare şi când greşeşte, trebuie mustrat, dar toate s-au întâmplat în aşa fel în care toţi au fost chemaţi înapoi, iar lui nu i s-a mai dat nicio şansă. Nu vreau să-l apăr, din contră, asta i-a fost până acum sortit. Cu siguranţă am să-l iau lângă mine şi trebuie să-i redau bucuria de a juca fotbal şi de a-şi demonstra calităţile până în vară şi apoi vedem ce se va întâmpla”, a spus Petre, pentru Digi Sport.

  • Cotat la 200.000 de euro de site-ul Transfermarkt, Patrick Petre a mai jucat de-a lungul carierei la Dinamo, Sepsi OSK, Poli Iași și Farul.

Lasă un răspuns