Veste importantă pentru fanii dinamoviști. „Ion Țiriac e dispus să se implice la Dinamo!”

Dinamo nu traversează cea mai fericită perioadă, iar Ionuţ Negoiţă încă speră să vândă clubul Dinamo.

Legendarul dinamovis, Legat de suma oferita in schimbul clubului, fostul dinamovivist e de parere ca aceasta e mult prea mica.

„În anii 2000, când a văzut ce se întâmplă, a fost dispus să vină, dar să conducă el. Tiriac este cel care conduce!

Eu am convingerea asta. Am discutat din nou cu nea Ion şi mi-a dat de înţeles că îl doare situaţia de la Dinamo şi că ar fi dispus să se implice, într-o formă serioasă de conducere, într-o formă corectă de management.

Convingerea mea e că şi acum se poate conta pe Ţiriac şi pe alţii pe ceea ce înseamnă o sponsorizare. În momentul în care se face o organizare clară. Nu cum a făcut acum. Abia a scos capul, îl dăm pe Nedelcearu şi aşa mai departe” , a declarat Cornel Dinu la realitateasportiva.net.

Legat de suma oferită în schimbul clubului, fostul dinamovist e de părere că aceasta e mult prea mică.

„Dinamo a devenit de vânzare prin anunțul lui Negoiță. Dar nimeni nu-ți dă ceva, dacă nu-i dai ceva în schimb. Sunt discuții cu un fond arab, din câte am înțeles. Am avut o discuție cu Claudiu Florică. El a facut o ofertă de 40.000 de euro, ceea ce este identică cu cea a fondului, după care ar veni alte investițiile. Valoarea clubului Dinamo e mult mai mare”, a explicat „Mister”.

Lasă un răspuns