„Vă anunț acum!” Pleacă Florin Prunea de la Dinamo?

Situația de la Dinamo, nu este una foarte bună. Echipa antrenată de către Dușan Uhrin, a terminat stagiul de pregătire din Spania fara victorie, după ce au pierdut și ultimul meci, în fata rușilor de la Krasnodar.

Una peste alta, miercuri seară, finanțatorul clubului, Ionuț Negoiță spune că posibilitatea pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor este una incertă. Mai mult, nici relațiile dintre oficialii lui Dinamo, nu sunt tocmai bune. Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au fost la un pas, să fie concediați.

Acest subiect a fost comentat și de către managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea. Fostul portar a vorbit despre viitorul său în Ștefan cel Mare. Oficialului îi va expira înțelegerea cu Dinamo, în vara acestui an.

„Nu știu, vom vedea! Am avut deja o discuție cu patronul în acest sens. Important este să realizăm ce se mai poate realiza până în vară și discutăm după aceea!

Pentru noi urmează o perioadă de supraviețuire, dar în același timp, eu le spun non-stop jucătorilor și antrenorului că trebuie să ne agățăm cu dinții de cele două obiective pe care le avem, play-off și Cupă. Meciul cu Astra este o finală. Vă anunț acum! Dacă noi câștigăm în prima etapă cu Astra, ne batem din nou la play-off. Cupa e un trofeu și înseamnă și o participare în cupele europeane”, a declarat Florin Prunea.

  • În prima etapa a Ligii 1 din 2020, Dinamo o va întâlni pe Astra.

Lasă un răspuns