VIDEO | Ionuț Negoiță și-a analizat cei șapte ani la cârma lui Dinamo

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a contabilizat cei 7 ani, în care a condus clubul din Ștefan cel Mare, din cea mai importantă funcție. Acesta recunoaște sub conducerea sa, clubul alb-roșu, nu a performat: „Am două realizări la Dinamo, dezamăgirea e că n-am făcut performanță”, a spus acesta.

performat: „Am două realizări la Dinamo, dezamăgirea e că n-am făcut performanță”, a spus acesta. \n

„Echipa a fost cel mai aproape de faliment și de Liga a 4-a atunci când am venit eu. Știm cu toții în cel fel era clubul Dinamo când l-am preluat. Anumite persoane meritau să nu intervin, pentru a se vedea rezultatul exact. M-am implicat pentru că Dinamo nu merita să ajungă în faliment și în Liga 4. E un capitol pe care mi l-a asumat. Am fost luat de val, nu concepeam ca Dinamo să nu mai existe. Mai mult, eram entuziasmat și sunt în continuare entuziasmat de galeria echipei.

Cu siguranță, decizia de business de a prelua Dinamo a fost una greșită. Am crezut că se vor schimba anumite lucruri în bine, dar nu prea le-am văzut. Fotbalul e un domeniu mai special în care nu mă pricepeam și în care nu mă pricep nici acum. Foarte puțini oameni din fotbal se pricep.

E foarte greu să reziști în fotbal dacă ai unele principii și un caracter OK. Trebuie să ai nervii foarte tari să reziști în fața tuturor atacurilor. Toată lumea e săpată și subminată, e o muncă foarte grea. Am avut în această perioadă și niște oameni de calitate lângă mine, dar nu am avut prea multe opțiuni de unde să aleg astfel de oameni.

Am reușit unele lucruri bune. Prietenii m-au sfătuit să nu intru în fotbal, dar pe mine m-a provocat ideea. Nu credeam că e atât de complicat. Sunt mulțumit pentru faptul că am reușit să salvez o echipă aproape de faliment. În plus, am ținut în viață un club mai bine de 7 ani, aceasta este o altă realizare.

Dar nu sunt mulțumit de faptul că n-am reușit să fac performanță. Am analizat fenomenul și am ajuns la concluzia că e nevoie de mai mult, dar eu nu sunt dispus să fac asta. Am atins niște limite, apoi am ridicat mâna și am spus că nu mai pot”, a declarat Negoiță la GSP Live.

Lasă un răspuns