Dusan Uhrin își avertizează jucătorii înaintea meciului cu Voluntari: „Nu e suficient să facem un singur meci bun”

Dinamo va înfrunta duminică, de la ora 17:00, pe FC Voluntari. ”Câinii” sunt obligați să învingă pentru ca șansele, foarte mici la play-off, să se păstreze. Antrenorul Dusan Uhrin e conștient de această realitate și spune că elevii săi trebuie să lupte până la capăt.

La conferința de presă de dinaintea partidei cu FC Voluntari, contând pentru etapa a 24-a din Liga 1, Dusan Uhrin le-a cerut jucătorilor săi să fie la fel de concentrați ca la meciul cu Astra: „În ultimul meci cu Voluntari am câștigat cu noroc. Va fi un nou joc dificil și jucătorii mei trebuie să fie concentrați. Nu e suficient să facem un singur meci bun. Nu am câștigat foarte multe meciuri în deplasare și trebuie să luptăm pentru victorie. Dacă avem în continuare șanse pentru play-off, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a câștiga toate meciurile.

Uneori, jucătorii își pierd din concentrare, însă acum trebuie să fim toate atenți. Trebuie să luptăm pentru șansa noatră. E greu să obținem 12 puncte din aceste ultime meciuri, însă noi vrem să câștigăm fiecare meci. Suntem obligați să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Voluntariul a jucat bine în aceste două meciuri. Sper că vor porni sistemul de încălzire la meciul nostru. Unele echipe nu-l pornesc mereu. Vremea nu te poate lua prin surprindere. Este iarnă! Și este o iarnă blândă, nu au fost multe zile cu temperaturi negative”, a spus Dusan Uhrin Jr, la conferința premergătoare partidei cu FC Voluntari.

  • Dinamo se află pe locul 8, cu 31 de puncte. FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș împart locul 6, cu câte 36 de puncte.
  • Meciul dintre FC Voluntari și Dinamo va avea loc duminică, de la ora 17:00 și se va desfășura pe stadionul „Anghel Iordănescu”. „Câinilor” le-au fost repartizate 1.000 de bilete și costul unui bilet este în valoare de 20 RON.

Un gând despre &8222;Dusan Uhrin își avertizează jucătorii înaintea meciului cu Voluntari: „Nu e suficient să facem un singur meci bun”&8221;

Lasă un răspuns