VIDEO | Florin Prunea, înaintea meciului cu FCSB: „Acum e un meci numai și numai de orgoliu și numai pentru suporter”

Dinamo a ratat pentru al treilea an la rând prezenţa în play-off după ce a fost învinsă cu 2-1 de FC Voluntari. Cu două etape până la finalul sezonului regulat, elevii lui Dushan Uhrin nu mai au nicio şansă de a fi în play-off, însă vor putea să mai şteargă din amărăciunea suporterilor cu o victorie în derby-ul de duminică împotriva FCSB-ului.

Mai mult, în spațiul public au apărut diverse informații derutante. Una dintre ele este aceea în care, tehnicianul echipei noastre, Dusan Uhrin (52 de ani), s-ar putea despărți de Dinamo după meciul cu FCSB. Această speculație a fost dezmințită de președintele clubului, Florin Prunea.

–> Dusan Uhrin rămâne la Dinamo <–

Oficialul lui Dinamo, e sigur totuși că o victorie în derby nu va șterge restul sezonului: „Băieții au șansa ca duminică să bată FCSB. Cu toate că nu poți să ștergi tot sezonul, dar nu e ca un pansament că ai salvat sezonul. Acum e un meci numai și numai de orgoliu și numai pentru suporteri, așa îl privesc toți. Cu siguranță vor veni suporteri în număr mare, am înțeles că și cei de la FCSB vin la fel în număr mare. Eu rămân până la capăt”.

  • Dinamo – FCSB se joacă duminică, 16 februarie, de la ora 20:00, pe cel mai mare stadion al României, Arena Națională.

Lasă un răspuns