Florin Prunea are bagajele făcute: „Nu știu dacă voi mai fi aici”

Dinamo a terminat abia pe locul opt sezonul regulat din Liga 1. Astfel că lupta pentru supraviețuire, în contextul problemelor financiare, va fi și mai aprigă.

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a vorbit marți seară despre situația la zi a echipei noastre. Fostul portar al lui Dinamo, a încercat să găsească explicații pentru noua deziluzie trăită de Dinamo în campionat. Acesta e de părere că discuțiile legate de vânzarea clubului au afectat jucătorii.

„Eu am spus încă de la început că Negoiță nu va vinde în orice condiții. Acest lucru a dăunat foarte mult echipei. Această nesiguranță ne-a afectat”, a spus Prunea, la TV Digi Sport.

Tot aceasta, laudă inițiativa fanilor, care au strâns bani prin programul DDB și au cumpărat acțiuni ale clubului. „Acum este important să obținem licența”

„Suporterii au făcut o chestie fără precedent în Europa, au plătit salariile jucătorilor şi antrenorilor, chiar şi la copii şi juniori, e incredibil, din zi în zi sunt tot mai mulţi acţionari, e o chestie care prinde.

Acum important este să obţinem licenţa, mai e jumătate pe decembrie la jucători restanţă. Din păcate, nu am putut ţine echipa departe de probleme. Cupa ar mai salva acest sezon. Playout-ul e alt campionat, se joacă cu săbiile pe masă. E important şi pentru bani şi pentru a pregăti sezonul care urmează”, a mai spus Florin Prunea.

Președintele lui Dinamo, a mărturisit că la vară îi va expira contractul și nu știe dacă va rămâne în „Groapă”.

„Nu știu dacă voi mai fi aici din sezonul următor. Oricum, cine va fi aici, dacă nu voi mai fi eu, important e să nu schimbe foarte mult. Toate aceste schimbări au bulversat total clubul. Nu poți să schimbi 17 jucători an de an, nici la amatori nu se întâmplă asta.

Jucătorii nu își pleacă gratis, trebuie să negociezi, în momentul de față nu trebuie să schimbi mai mult de 3-4 jucători. Eu până în vară am contract, dacă ar fi după mine nu aș schimba. Să nu uităm că am făcut o selecție corectă și tot nu ne-a ieșit. Am luat un Sin, Bejan, Piscitelli, Mrzljak. Ar fi o greșeală să schimbi, nici bugetul nu mai e foarte mare pentru salarii”, a afirmat președintele clubului de fotbal la Digi Sport.