EXCLUSIV | Cum trăiesc „dulăii” în această perioadă

Handbalul s-a oprit, așa cum toate competițiile sportive din România și din lume. Acest lucru nu îi oprește pe jucătorii noștri să își mențină forma, chiar dacă se află în auto-izolare.

Unul dintre cei mai buni jucători de pe linia de 9 metri, a discutat cu noi și ne-a spus cum își petrece timpul în această perioadă.

Doar Dinamo: Vedem că te descurci în această perioadă. Antrenamente zilnice și în forță. Poți să ne spui mai exact programul tău?

Hossu: „Deși trebuie să stăm în carantină asta nu înseamnă că nu trebuie să ne antrenăm, mai ales noi sportivii de performanță, e nevoie să ne ținem în formă, deși nu este ușor știind că toată luma că, stând acasă, avem tendințe să mâncăm mult să lenevim și să ne uitam la filme.

Eu incerc ca aceasta perioada sa mi-o fac ca si un stagiu de pregatire. Numai ca fara minge. În fiecare zi cate un antrenament, unul de forta si unul de alergare, avand la dispozitie multe materiale pentru un antrenament foarte bun.”

Doar Dinamo: „Cantonametul” cauzat de virusul Covid-19 te afectează pe plan fizic?

Hossu: „Nu ma afecteaza, chiar din potriva, avand materialele necesare pentru antrenamente cresc pe zi ce trece. Bineinteles am si mare grija la ce mananc, in legatura cu asta sunt foarte strict.”

Doar Dinamo: Din câte am văzut, Makrem Missaoui locuiește la tine. De ce?

Hossu: „Da, l-am adus sa stea la mine deoarece este mai in siguranta aici, la Cluj unde aerul este mai curat. Stie toata lumea ca in Bucuresti sunt cele mai multe cazuri de Covid-19.”

Doar Dinamo: Cum se simte Missaoui? Bănuiesc că este pentru prima oară, când simte cu adevărat tradiția românească.

Hossu: „Foarte bine se simte, a spus ca ar ramane aici daca ar putea. Casa mea este si casa lui! I-am dat sa manance mamaliga cu branza, sarmale, etc. Pana se termina carantina il mai invat si romana si gata, roman 100% .”

Doar Dinamo: Discutând despre Dinamo, când crezi că se va relua campionatul? Dar și Cupa Europeană?

Hossu: „Cred ca nimeni nu poate raspunde la aceasta intrebare, dar din cate am vazut spre finalul lui august in legatura cu cupele europene, dar totul depinde de cum decurg lucrurile cu acest virus. Momentan tot cresc cazurile, sa speram ca incet, incet lucrurile sa revin la normal. Cu totii abia asteptam sa intram in teren din nou.”

Doar Dinamo: Contractul tau, pana cand este valabil? Si daca ai fi dispus să prelungești contractul cu noi?

Hossu: „Contractul meu mai este valabil si sezonul urmator, deci momentan nu ma gandesc la asta. Cand o sa se termine sezonul urmator, atunci am sa vad ce o sa fac. Bineinteles ca pe primul plan ar fi prelungirea contractului.”

Doar Dinamo: Revenind la Cupa Europeană, aveți forța de a trece și de PSG? O echipă plină de vedete.

Hossu: „De ce nu? Noi suntem o echipa foarte unita, o familie puternica si asta o sa le faca o viata grea celor de la PSG. Chiar si cu vedetele lor!

Plus ca atunci cand jucam acasa si sala este plina, prindem o forta in plus ceea ce se vede. Fanii minunati avand o contributie mare la victoriile noastre!”

Doar Dinamo: Suporterii s-au atașat de voi, ce mesaj ai pentru ei?

Hossu: „Aveti grija de voi, stati in casa sa scapam de aceasta perioada dificila cat mai repede si sa ne revedem cu bine la meciuri! Doar Dinamo Bucuresti !”

Lasă un răspuns