Răzvan Lucescu, răspuns la întrebarea: „De ce nu cumperi Dinamo?” Dar și de ce a ales să fie membru DDB

Mircea Lucescu şi fiul său Răzvan s-au implicat în proiectul suporterilor dinamovişti şi au devenit membri DDB Elite, donând fiecare câte 1.948 de euro, sumă standard pentru această categorie. Răzvan Lucescu a ales să devină membru Elite DDB în urmă cu aproape o lună, iar acum a vorbit despre posibilitatea de a cumpăra clubul Dinamo București alături de tatăl său.

Lucescu JR. a explicat de ce familia lui nu se va implică mai mult pentru salvarea grupării din Ştefan cel Mare. Chiar şi actualul patron, Ionuţ Negoiţă, l-a atacat pe Mircea Lucescu.

„Tatăl meu patron? Imposibil de vorbit despre o astfel de situaţie. Tatăl meu a avut un salariu foarte bun, dar a fost doar salariul, atât.

Ce ar însemna să vină să bage bani 1-2 ani, după care se termină şi Dinamo s-ar întoarce la ce-a fost în ultimii ani. Iar eu, personal, nu am bani de aşa ceva. Aici trebuie să vină un om de afaceri,” a precizat Răzvan Lucescu.

Antrenorul lui Al Hilal a dezvăluit și motivele pentru care are o febleţe pentru alb-roşii, chiar dacă cariera sa este legată în primul rând de Rapid.

„Un fost coleg de liceu al soţiei mele e implicat la DDB şi m-a convins să-l pun în legătură şi cu tatăl meu, ne-a prezentat un proiect excelent şi am acceptat din 2 motive: mi se pare corect ca eu să ajut, chiar dacă e o sumă foarte mică, aş fi făcut-o pentru oricare alt club.

În al doilea rând Dinamo reprezintă pentru mine copilăria, adolescenţa, partea de viaţă legată de tatăl meu când eu eram mic şi el antrenor la Dinamo,” a mai spus Răzvan Lucescu.

Lasă un răspuns