Debut sumbru pentru Adrian Mihalcea: „O înfrângere dureroasă”

Adrian Mihalcea a debutat cu o înfrângere pe banca lui Dinamo, 1-3 cu Sepsi. La finalul meciului din ”Ștefan cel Mare”, tehnicianul și-a recunoscut nemulțumirea cauzată de prestația elevilor săi.

Antrenorul pune prestația slabă în special pe seama lipsei pregătirii fizice a fotbaliștilor săi, care s-au văzut nevoiți să stea în izolare o săptămână după ce magazinerul echipei a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

„Este o înfrângere dureroasă, ne așteptam la mai mult. Am suferit enorm la partea fizică, s-a văzut încă de la începutul meciului. Nu am văzut diferența dintre o echipă în 10 și una în 11, am părut o echipă dezorganizată.

Când nu poți să alergi, nu poți să faci nimic nici din punct de vedere tactic. Asta este marea problemă, pe care trebuie să o remediem până la meciul de Cupă, de joi. Nu am reușit să avem o consistență în joc.

Consider că băieții au realizat că, dacă jocul lor va fi la fel ca astăzi, vom avea mult de suferit. Trebuie să fie o partidă care să ne dea de gândit pentru următoarele jocuri”, a mai spus Adrian Mihalcea, la finalul meciului cu Sepsi.

Lasă un răspuns