Marius Niculae, despre derby-ul Dinamo – FCSB, din Cupa României: „Nu mai sunt jucători pur sânge”

Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo a prefaţat partida de cupă, în care clubul său de suflet va întâlni marea rivală de la FCSB.

Acesta crede că va fi un meci în care strâlucirea unui derby adevărat va lipsi: „Ştim cu toţii că toată lumea, cel puţin în ultimii ani, aştepta acest derby să vadă ce coregrafie mai face galeria lui Dinamo. Fotbal nu prea am văzut, să fiu sincer. Nu mai sunt acele repere la fiecare echipă, adică jucători pur sânge pe care copiii îi au ca modele.

Dinamo a rămas Dinamo, ca nume, dar FCSB nu mai e Steaua. Aşa cum am văzut în meciul cu Sepsi, din punct de vedere fizic, jucătorii lui Dinamo sunt slab pregătiţi. Sepsi avea o viteză în plus. Nu ştiu dacă vor îngrăşa porcul înainte de Crăciun, ştim vorba aia, astfel încât să se pună la punct din punct de vedere fizic.

Nu pot să zic că mi-a plăcut în mod special un jucător în meciul cu Sepsi. Să zicem aşa că a mai rupt puţin acest nivel, care a fost foarte slab al lui Dinamo, un Sorescu, poate puţin Lazăr, dar cam atât. Nici Puljic nu s-a ridicat la valoarea pe care o cunoşteam cu toţii.

Sper că a fost un accident, sper că s-au trezit, pentru că Dinamo este pe loc retrogradabil şi nu are ce căuta acolo niciodată în viaţa aceasta. Dinamo n-a jucat niciodată în Liga a II-a” , a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

  • Meciul tur din semifinalele Cupei României dintre Dinamo şi FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns