Jucătorii lui Dinamo, puși la zid de Ioan Andone: „Nu merită! Mai mult de jumătate”

Dinamo a rămas pe ultimul loc, cu 17 puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște, în urma eșecului de pe teren propriu, 0-1 cu FC Voluntari, iar situația din clasament devine din ce în ce mai apăsătoare.

Ioan Andone a comentat situația de la Dinamo și este de părere că principalii vinovați pentru ceea ce se întâmplă la echipă sunt jucătorii.

„Dinamo este într-o situație extrem de dificilă, se vorbește de rerogradare, dar totul ține de jucători, de antrenor, pentru că ar fi o tragedie ca Dinamo să retrogradeze. Dar play-out-ului este foarte dificil și trebuie să câștige un prim meci ca să poată să aibă entuziasm, încredere, altfel jucătorii nu arată deloc bine.

I-am vazut și în meciul cu noi, cu Voluntari, i-am văzut și în meciul cu Steaua. Când pierzi un meci, nu poți să te bucuri să zici că ai jucat mai bine decât cu Steaua. Nu poți, nu poți. Ai pierdut meciul, cum adica l-ai jucat mai bine decât pe cel cu Steaua? Asta să te satisfacă? Nu, e prea puțin pentru Dinamo.

Nu știam cu ce echipa să țin. Eu sunt la Voluntari de doi ani de zile, mă bucură evoluția Voluntariului. Mihai Teja a adus entuziasm, a adus o competiție între posturi, e rivalitate, avem un lot stabil. Eu zic că acum ne-am fi putut bate la play-off, dar e prea târziu.

Revenind la Dinamo, acum este foarte important antrenorul, strategia lui, cum face să îi stimuleze pe jucatori ca fiecare să dea totul și să joace cu inima.

Un jucător la Dinamo nu poate să facă asemenea greșeli individuale cum au făcut toti în aceste meciuri. În primul rând, se spune că antrenorul e vinovat, ca e de vina Bălănescu, ca e de vina Negoiță, nu, de vină sunt jucătorii! Și sunt de vina cei care i-au adus. La selecție e cea mai mare greșeală. Sunt mulți jucători care nu merită să fie acolo, să îmbrace acel tricou. Nu merită! Mai mult de jumătate.

Asta e o scuză că nu și-au luat banii. Nu au valoare! Asta e realitatea”, a declarat Ioan Andone, managerul lui FC Voluntari, la Look Sport.

Lasă un răspuns