Negoiță, lovit din toate părțile! Florentin Petre îl atacă pe patronul lui Dinamo: „Spui că vinzi, vinzi. Unde, cui?”

Dinamo a pierdut duminică, meciul cu FC Voluntari de pe teren propriu, scor 1-0, și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat și Cupa României. Au fost primele trei meciuri ale lui Adrian Mihalcea din ”mandatul” pe banca echipei noastre.

După meci, fostul căpitan al lui Dinamo, Florentin Petre, a comentat situația de la echipă, criticând modul în care Negoiță a acționat.

„Eu și familia mea suntem bine, sănătoși, dar cealaltă familie suferă foarte tare. Nu am văzut meciul integral, dar am văzut rezumatul. Ținând cont de problemele mari din ultimii ani de zile, era de așteptat. Dinamo a ajuns în această situație din cauza prostului management.

Noi tot vorbim, dar văd că nimeni nu ascultă. Să mai plece urechile și la foștii dinamoviști, la oamenii care se mai pricep la fenomen. Te chinui atâția ani, faci istorie și acum? Nu poți să îți bați joc de un club cu o astfel de personalitate. Spui că vinzi, vinzi. Unde, cui? Cu siguranță se vor rezolva problemele zilele viitoare. Din ce am auzit se vor rezolva, dar să nu fie prea târziu”, a declarat Florentin Petre pentru GSP.

Cel poreclit de fani, „Piticu” a vorbit și despre tinerii echipei, printre care s-a numărat acum câțiva ani și fiul său, Patrick Petre, jucători care suferă în acest moment.

„Mi-e milă de copiii ăștia care plang. Eu merg cu ei până la capăt, cu Grigore, Moldoveanu. Am vorbit cu Mihalcea, i-am zis că va avea probleme. Eu știu cazul copilului meu, Patrick, care plânge și acum. A avut posibilitatea să joace, apoi mi l-au aruncat de acolo ca pe o măsea stricată. Ei au zis că e golan. 80% dintre ei sunt, din ce văd acum pe la televizor.

Când trebuia să se întoarcă de la Iași, nu l-au vrut. Patrick, Târcoveanu, Dobre și alți 7, 8 jucau și într-un picior la Dinamo acum. Nu poți să îți bați joc de 3 generații de copii. Ei se trezeau și la 4 dimineața și băteau Viitorul lui Hagi”, a adaugat Florentin Petre.

Patrick Petre, produs al academiei lui Dinamo, a făcut pasul la echipa mare în 2014. A sfârșit prin a fi împrumutat la Sepsi, apoi transferat definitiv la Poli Iași. Din acel moment cariera lui a luat-o pe o pantă descendentă. Acum face parte din lotul Brăilei, în Liga 3.

Lasă un răspuns