Adrian Mihalcea, după prima victorie din play-out: „Eu nu mă uit în clasament!”

Adrian Mihalcea a comentat victoria importantă din play-out-ul Ligii 1, cu Academia Clinceni, în deplasare, scor final 1-3. Antrenorul dinamovist s-a arătat bucuros de cucerirea celor trei puncte și susține că nu se uită în clasament pentru că Dinamo are două meciuri mai puțin disputate.

„Noi tratăm toate meciurile cât putem de bine. Aveam nevoie de această victorie pentru a reuși acel declic. Avem jucători valoroși, dar suntem un pic abătuți din cauza eșecurilor trecute. Că victoria de astăzi a fost norocoasă, nici nu mă interesează. Nu am reușit nimic momentan, e doar o singură victorie. Avem nevoie de victorii legate pentru a ne atinge obiectivul”, a spus Mihalcea la finalul meciului.

Mai mult, tehnicianul a afirmat că a comunicat cu Valentin Borcea, mijlocașul central de 17 ani, debutat astăzi și scos din teren după doar un minut de joc, pentru ca Dinamo să se încadreze în regula Under 21.

„Noi tratăm toate meciurile cât putem noi de bine, aveam nevoie de această victorie. Avem jucători valoroși, dar suntem puțin abătuți, puțin preocupați. Mi-am felicitat băieții, bravo tuturor. N-am reușit nimic, avem nevoie de victorii legate. Sunt supărat pentru că meciurile trecute tot pe greșeli individuale au fost, mi-a fost puțin teamă să nu se repete. Băieții au dat dovadă de maturitate, pe căldură, meciuri din trei în treI zile. Azi ne vom bucura.

Am pierdut un meci acasă cu 3-0. Obiectivul nostru este de a ne salva, știu în același timp ce înseamnă un meci de Cupă, vom vedea cum ne vom creiona strategia. Vom vedea cum putem să creștem, acum dacă vom avea și noroc…

Suntem singura echipă care a stat în izolare și apoi ca proștii… chiar ca proștii am stat și în carantină. Nu ca alții. E un început, asta e prima victorie. Meciul cu Iașiul îl vom trata la victorie, noi avem nevoie victorii înlănțuite. Eu nu mă uit la clasament, eu mă uit doar dacă facem mai multe victorii la rând. Noi avem meciuri dezechilibrate, doua meciuri mai puțin, atunci o să mă uit”, a mai declarat Adrian Mihalcea

Lasă un răspuns