VIDEO | Adrian Ropotan: „Singurii care fac treabă la Dinamo sunt suporterii”

În sezonul 2006/2007, Adrian Ropotan câştiga titlul cu Dinamo, iar la 13 ani distanţă, acesta a analizat situația de la clubul nostru.

Ropotan a fost invitatul emisiunii ProSport Live și susține ceea ce fac suporterii pentru club, dar este de părere că în ajutorul acestora trebuie să vină investitori potenți din punct de vedere financiar.

Mai mult decât atât, fostul fotbalist Adrian Ropotan consideră că mentalitatea jucătorilor de la Dinamo nu este potrivită pentru anvergura unui asemenea club, iar acest lucru nu depinde neapărat de antrenorul Adrian Mihalcea.

„Nu se aștepta nimeni să ajungă Dinamo în asemenea situație, dar vremurile sunt schimbătoare și e o perioadă foarte grea pentru Dinamo. Pe zi ce trece se anunță n investitori și singurii care fac treabă sunt suporterii. E greu să ajungi la nivelul la care era Dinamo doar din ceea ce fac suporterii și nu e ok.

Adi Mihalcea e o variantă bună, dar are nevoie de continuitate, de jucători, are nevoie ca jucătorii de la Dinamo să realizeze la ce echipă sunt și că locul din clasament nu e ok. E dinamovist, se vede că este implicat, dar trebuie să ai și material cu care să poți lucra. Nu aș vrea să dau în jucători, dar vorbim statistic și asta e realitatea. Sunt niște jucătorii la Dinamo care sunt depășiți de situație”, a spus Adrian Ropotan, la ProSport Live.

  • În cariera sa de fotbalist, Adrian Ropotan a jucat la Dinamo București, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga, Qabala, Petrolul Ploiești, Pandurii Târgu Jiu, Hatta și Concordia Chiajna. A evoluat ca mijlocaș central, mijlocaș defensiv sau fundaș dreapta.

Lasă un răspuns