Îngrijorare maximă la Dinamo! Mulțescu se gândește să plece din Ștefan cel Mare: „SMURD-ul nu mai poate face faţă la asemenea provocări”

Dinamo Bucureşti a anunţat în această dimineaţă Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că şase jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, efectuat în această săptămână pentru toţi componenţii lotului, staff tehnic, medical şi administrativ din cadrul echipei.

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a declarat, joi, la Digi Sport, că speră ca în cazul unora dintre jucătorii testaţi pozitiv cu coronavirus la următoarea testare rezultatele să fie negative.

„SMURD-ul nu mai poate face faţă la asemenea provocări, la un asemenea adversar imbatabil! Sperăm ca o parte din jucătorii care au fost găsiţi pozitiv să iasă negativ la următoarea testare, să recuperăm cât mai mulţi jucători, să ne adunăm răniţii şi să vedem ce formulă mai putem scoate. Am făcut cu ei două antrenamente, au fost foarte vioi, dinamici, mi-au plăcut foarte mult, ne făceam speranţe, iluzii, nu am observat nimic în starea lor. Acum online ce poţi să faci 4-5 zile?

Mă gândesc la capacitatea mea fizică în primul rând…apoi dacă nu voi putea alinia o echipă competitivă va fi foarte greu, nu mai am prea mari speranţe. Mi-am asumat răspunderea la ceea ce era acum două zile, acum fiecare antrenor vrea o echipă cu care să facă faţă. Acum o să iau lista de jucători de la juniori, vedem ce putem găsi, o situaţie foarte grea”, a afirmat Mulţescu.

  • Dinamo are două meciuri amânate, după ce înaintea reluării sezonului, la 12 iunie, magazinerul echipei a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2.

Lasă un răspuns