Deian Sorescu și-a prelungit contractul. Pe ce perioadă a semnat

Deian Sorescu (22 de ani), mijlocașul lui Dinamo și golgheter în sezonul trecut al Ligii 1, a ajuns la o înțelegere cu noua conducere a lui Dinamo și și-a prelungit contractul cu echipa antrenată acum de către Cosmin Contra.

Dinamo a anunțat pe pagina oficială de Facebook că Deian Sorescu și-a prelungit înțelegerea pentru încă trei ani, după doi ani petrescuți în tricoul „câinilor”.

„Deian Sorescu, contract până în 2023. Clubul Dinamo București a ajuns la un acord cu mijlocașul Deian Sorescu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2023, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado (foto) pentru site-ul oficial.

Marcatorul unicului gol al dinamoviștilor în partida cu Hermannstadt, scor 1-1 în prima etapă a acestui campionat, a fost golgeterul echipei în sezonul trecut, cu 11 goluri, 10 în Liga 1 și unul în Cupa României.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a adunat 74 de meciuri în tricoul alb-roșu, în toate competițiile.

Mijlocașul dinamovist a fost nominalizat de selecționerul Mirel Rădoi pe lista de rezervă a jucătorilor convocați la prima reprezentativă a României pentru meciurile cu Irlanda de Nord (4 septembrie, București) și cu Austria (7 septembrie, Klagenfurt), în noua ediție a Ligii Națiunilor”, se arată în comunicatul postat de cei de la Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

Astfel, Dinamo a reușit să își păstreze golgheterul din sezonul trecut, jucător care a fost pe lista mai multor echipe din Europa în această vară. Deian Sorescu a marcat și în primul meci din noul sezon al Ligii 1, scor 1-1 cu Hermannstadt.

  • 10 goluri a marcat Deian Sorescu pentru Dinamo, în cele 32 de meciuri jucate în sezonul trecut al Ligii 1.
  • 800 de mii de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Lasă un răspuns