Ricardo Grigore: „Suntem cu banii la zi. S-a văzut că ne-am schimbat în bine”

Dinamo – FC Botoșani 1-1. Unul dintre cele mai așteptate dueluluri ale etapei a 3-a nu a dezamăgit. Cele două echipe au oferit un adevărat spectacol.

La finalul jocului, Ricardo Grigore a anunțat că el și colegii săi nu mai au restanțe salariale, numindu-i pe noii investitori „oameni de cuvânt”. Totodată, acesta spune că echipa sa arată deja o altă față după sosirea noilor jucători la club și l-a lăudat pe Borja Valle, cel care a reușit un gol splendid contra lui FC Botoșani.

„Sunt puțin fericit. S-a văzut că ne-am schimbat în bine, chiar s-a văzut pe teren. Mă bucur foarte mult pentru Borja, pentru execuția lui senzațională. Sper să luăm toate cele trei puncte de la Mediaș și să facem un meci foarte bun. Borja are mai multe antrenamente cu noi, are o calitate foarte mare, este peste media Ligii 1. Se și vede asta. Chiar nu mă așteptam să dea de acolo, o lovire extraordinară, n-am văzut așa ceva până acum.

Se fac pași mici și buni. O luăm pas cu pas, se vede o schimbare foarte mare. S-a schimbat atitudinea echipei față de meciul cu Chindia. M-am simțit super bine pe terne, de mult timp nu m-am mai simțit așa relaxat într-un meci, am fost foarte sigur pe mine. Din păcat, n-a venit golul doi și am luat doar un punct. Se vede că străinii au valoare, dar sperăm să ne cunoaștem mai bine să scoatem maxim de puncte din următoarea echipă.

Da, suntem cu banii la zi. Mi se pare că s-au pus de vineri, trebuie să intre săptămâna asta. Sunt oameni de cuvânt. Nu m-am gândit la bani înainte de meci, a fost o presiune destul de mare, am întâlnit o echipă cu o dinamică foarte bună, ceva ce am mai văzut doar la Viitorul”, a declarat Grigore, după meci.

Lasă un răspuns