Ion Crăciunescu: „A fost o catastrofă arbitrajul”

FCSB şi Dinamo s-au duelat în episodul cu numărul 179 din Eternul Derby. Roș-albaștrii au câștigat cu scorul de 3-2, dar tensiunile au fost la cote ridicate după ce arbitrul Radu Petrescu a acordat un penalty ușor la scorul de 2-2 și l-a eliminat pe Isma Lopez.

În minutul 75, Dennis Man a fost găsit foarte bine în careu, iar Lopez i-a luat acestuia mingea dar a și comis, în opinia arbitrului Radu Petrescu, fault. Centralul l-a eliminat pe Isma Lopez și a acordat penalty, iar Florin Tănase a marcat.

Fostul mare arbitru FIFA, Ion Crăciunescu, a analizat prestația arbitrului: „Vă pot spune ceva care să aibă sens, și anume că Radu Petrescu nu trebuia delegat, ci unul dintre primii trei arbitri FIFA. Este o fază în care arbitrul este acolo, mingea îi trece prin față, e la câțiva metri.

Dubla decizie a fost o catastrofă pe tot ansamblul ei, pentru că nu a fost nici fault acolo (n.r.: la penalty-ul din minutul 75) și nu puteai implicit să dai nici cartonaș roșu. El se afla în spatrele adversarului și a jucat mingea regulamentar, a dat în minge și după aceea s-a produs contactul.

Dacă e în dispută pentru minge, regulamentul spune că nu se dă roșu. Nu știu ce a judecat el, că nu văd niciun fel de rațiune, de logică. Astea sunt gafe enorme care, din păcate, se văd și pe tabela de marcaj. La Panțîru, nu mi se pare că are o mișcare normală cu brațul, deci e penalty și trebuia și galben”, a precizat Ion Crăciunescu la Fotbal Club.

Un gând despre &8222;Ion Crăciunescu: „A fost o catastrofă arbitrajul”&8221;

  1. O catastrofă esti tu, te lauzi ca ai arbritat o finală, câte meciuri ai facut praf în România, mai ai un prost ca Naum, sincer digi v a pierde mult cu acest, dacă, la Dinamo zici tu ca este penalty, mosule ce ai arbritat la viata ta?

Lasă un răspuns