AVANCRONICĂ | Sepsi OSK – Dinamo București

În etapa a opta a Ligii 1, Sepsi joacă pe teren propriu cu Dinamo, astăzi de la ora 21:45. Sepsi ocupă locul patru, cu 12 puncte, în timp ce Dinamo este pe 14, cu doar cinci puncte. Partida va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan.

Gazdele din această seară trec printr-o perioadă foarte bună cu o serie de trei victorii consecutive obținute în campionatul intern și speră să poata obține un rezultat pozitiv și împotriva celor de la Dinamo București, formaţie pe care a reușit să o învingă de fiecare dată în precedentele două întâlniri directe.

  • Este 4-3 penru Dinamo la întâlnirile directe. În ultimele patru partide, fiecare echipă a câștigat pe terenul adversarului.

Dinamo ocupă locul de baraj înaintea acestei deplasări și vine cu doar o victorie în bagaj. Succesul de la Mediaș a fost urmat de trei înfrângeri consecutive, în care jocul etalat a fost mai slab de la meci la meci. Prtida cu Universitatea Craiova a fost catalogată de Cosmin Contra drept cea mai slabă după cea de la Târgoviște. Aleix Garcia a debutat în linia de mijloc fără să se remarce, iar atacantul Gueye și fundașul Ba au intrat în ultimul sfert de oră fără să impresioneze.

Contra are nevoie de o victorie la Sf Gheorghe, altfel, există riscul să fie demis. Cred că Gueye îi va lua locul lui Nemec în ofensivă, iar fundașul dreapta Gonzalez va reveni printre titulari. Fabrini a intrat foarte bine în repriza a doua cu Craiova și ar putea fi folosit de la început, în timp ce Januzs Gol ar putea trece pe bancă, după o nouă prestație dezamăgitoare. Fundașul Ba îi va lua locul lui Puljic, în timp ce Grigore va fi salvat de regula jucătorului sub 21 de ani. Va reveni Isma Lopez după suspendare, în flancul stâng. Dinamo are trei victorii în ultimele șase deplasări din Liga 1.

ECHIPELE PROBABILE

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhnna, Mitrea, Ștefănescu – Vașvari, Aganovic, Istvan Fulop – Nouvier, Safranko, Dragomir

Dinamo: Rene – Gonzalez, Ba, Grigore, Lopez – Garcia, Valle, Fabrinni – Mihaiu, Gueye, Camara

Lasă un răspuns