Florin Bratu, gata să revină la Dinamo: „E greu să refuzi și să lași clubul la greu”

bratu

Dinamo poate rămâne fără Cosmin Contra. Tehnicianul s-a săturat de promisiunile deșearte ale noilor conducători și vrea să plece de la echipă. Deși se zvonea că în locul său ar putea fi adus Gigi Mulțescu, un alt tânăr tehnician poate prelua formația din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Este vorba despre Florin Bratu. Acesta s-a despărțit de curând de Concordia Chiajna și a anunțat că a vorbit cu Bogdan Bălănescu. Tehnicianul de 40 de ani, a fost invitatul emisiunii ProSport Live, și a dezvăluit că a păstrat legătura cu Bogdan Bălănescu și că nu ar refuza o ofertă din partea clubului său de suflet, mai ales în condițiile în care se vorbește despre posibila plecare a lui Cosmin Contra.

„Eu cu Bogdan am o relație foarte bună. Sâmbătă am vorbit cu el. Nu am avut o discuție despre fotbal în mod special. M-am întâlnit în mod întâmplător cu el. Am vorbit și despre Dinamo, despre ceea ce se întâmplă acolo și despre lucrurile mai puțin bune, dar nu a fost nicio propunere directă sau ceva de genul acesta.


Ca dinamovist, e greu să refuzi și să lași clubul la greu. Sunt foarte atașat de club”, a spus Florin Bratu, la ProSport Live.

  • Florin Bratu a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada februarie – septembrie 2018, după ce a cucerit titlul de campion național alături de echipa U19 a „câinilor”. Antrenorul a și promovat atunci câțiva tineri jucători la prima echipă.
  • Înainte de a ajunge la prima echipă a lui Dinamo, Florin Bratu a fost pentru o scurtă perioadă de timp selecționerul României U18. După plecarea din „Ștefan cel Mare”, antrenorul a trecut pe la Aerostar Bacău, Turris Turnu Măgurele și Concordia Chiajna, în Liga 2.

Lasă un răspuns