Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo

Florin Răducioiu este foarte îngrijorat de situația de la Dinamo. Fostul mare atacant este convins că încă un sezon este compromis pentru „câini”, dar acesta se teme și de lucruri mai grave.

Pablo Cortacero dovedește pe zi ce trece că nu are capacitatea financiară, dar nici nu știe să managerieze din postura de președinte un club ca Dinamo. Club pe care, de când l-a preluat, l-a dus pe locul 15, a creat datorii imense, peste cele făcute deja de Ionuț Negoiță, și ale cărui conturi sunt goale în momentul de față.

Promisiunile neonorate ale investitorilor spanioli au inflamat spiritele în „Ștefan cel Mare”, situația este dramatică, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, iar jucătorii străini caută o cale de a scăpa din calvarul pe care-l trăiesc la București.

Antrenorul echipei, Cosmin Contra și-a dat seama că situația de la Dinamo nu poate fi schimbată în bine și imediat după meciul cu Astra de sâmbăta trecută, terminat 1-1, a anunțat că vrea să plece.

„Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici, nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor, dar situaţia e dramatică şi, cunoscându-l pe Contra, va arunca prosopul pentru că e dificil să antrenezi în asemnea condiţii.

Iar după el, e posibil să vină dezastrul, dar, din păcate, ne-am obişnuit în ultimii 3 ani să luptăm pentru a evita retrogradarea, sunt probleme financiare, suntem sătui, credeam că va începe o nouă eră, dar uite că nu e aşa”, a spus Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Lasă un răspuns